BREAKING NEWS

HOT!! Remaja melayu meroyan HILANG DARA di Twitter..


Sorang remaja pompuan yang bernama Nurdianaa Ali atau lebih dikenali sebagai Baby Diana, secara terbuka mengaku kehilangan dara didalam laman Twitter beliau semalam..

Pengakuan 'ikhlas' tersebut dibuat setelah beliau mengatakan bahawa teman lelakinya memutuskan hubungan dorang selepas berjaya mendapat 'dara'nya..

Menurut tulisan Baby Diana di laman tersebut, teman lelakinya yang dikenali sebagai Haziq langsung tak mahu menjawab sebarang panggilan telefon selepas kejadian kehilangan dara itu..

Kenyataan Baby Diana melalui Twitternya tersebut telah mendapat respon yang agak panas dikalangan pelayar laman sosial tersebut..





11 ulasan :

  1. anak sedara mak long27 November 2012 12:59 PTG

    dah sendiri buat sendiri tanggung le...nak meroyan pon tak guna dah...

    BalasPadam
  2. dia kata jumpa org tersayang...dah jumpa bagi hadiah tersayang..bila mengandung sok buang lak kt longkang...bodoh nye minah ni mcm lembu kena cucuk idung..kena pujuk rayu ..bila cair , terus bagi award kt org tersayang

    BalasPadam
  3. buruknya social media. habis benda luar dan dalam nak hebah satu dunia. rasa malu macam tiada. tak ingatkan dia pada ibu bapa??? yang siang malam penat menjaga. inikah diberi membalas jasa????

    BalasPadam
  4. Ain sendiri d buka..... So fhm sendiri la

    BalasPadam
  5. eh sendiri yg bodoh tp salahkan lelaki lak. ko yg gatal nk kangkang sial. klo kena rogol mmg terang la laki yg salah. pdan muka ! pmpn bodo camni la yg duk jd stok mat rempit puiii

    BalasPadam
  6. maaf nak teugr , knpe awak buka aib orang ? saya thu dia dah buka aib dia tp knpe mesti awk buka aib dia ? awk thu tk awak turut menanggung dosa dia ?

    BalasPadam
  7. Jahil nak mamposss!!! Masa buat tidak ingat Allah, bila terkena taik baru nak sebut Allah!! Bodoh punya betina!

    BalasPadam
  8. Perlu muhasabah diri & mohon keampunan Allah yg sebaik2nya..x perlulah membuka aib sndiri..dr org x tahu da jd tahu..huhu

    BalasPadam
  9. x perlulah nak membuka aib sendiri..dari org x tahu da jd tahu..segbaiknya muhasabah diri & mohon keampunan dari Allah..

    BalasPadam
  10. semoga dapat keampunan dr Allah swt..xyah nk kutuk sgtlaa..xde insan y perfect..nth2 y mngutuk tu lg teruk dr die..cm kite xtw jew..ok

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online