BREAKING NEWS

WTF!! Artis buat Tarian Tiang selepas balik Umrah..

Selalunya kalau dah pergi umrah atau Haji tu, memang seseorang individu akan berubah kearah kebaikan.. Tapi banyak juga yang jadi makin teruk beb..

Golongan artis lah paling banyak jadi macam tu.. Tak tahulah kenapa.., mungkin niat dorang tu tak betul kot semasa pergi umrah atau haji.. Pasal tu yang makin cacamarba..

Tengok je lah selebriti popular dari Indonesia ni.., gua rasa dia baru je balik dari tunaikan umrah 2 bulan lepas, tapi dah buat balik perangai jahil dia..

Kalau baru balik umrah lepas tu buat tarian tiang di tepi jalan, itu kita nak panggil apa beb selain jahil..

Kononnya selebriti Indon tu nak bayar nazar yang dia buat kepada peminat-peminat dia..

Sebelum ni, selebriti tu pernah bernazar akan buat tarian ghairah di tiang lampu isyarat jika follower Twitter dia mencecah 1 juta orang..

Dan kerana follower dia dah cecah banyak tu bulan lepas, maka terpaksalah dia tunaikan janji untuk menari kerana tak mau dianggap penipu..

Jadi.., korang nampak tak betapa bodohnya nazar yang dibuat oleh Julia Perez nih.. Patutnya dia buat nazar untuk tutup aurat atau berubah jadi baik.., bukannya buat nazar bangang macam tu..

Twitter punya pasal, ada jugak manusia sanggup menari ghairah di tiang lampu isyarat.. Tak ke bangang namanya tu beb?
Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online