BREAKING NEWS

Tudung fesyen Ekor Biawak... Cantik ke?


Gua namakan tudung jenis ni sebagai tudung fesyen ekor biawak.. Sebab apa gua kata macam tu, sebab dihujung tudung tu terjulur keluar ekor rambut macam ekor biawak..

Persoalannya sekarang ni.., pompuan-pompuan yang pakai macam tu rasa cantik ke fesyen dorang? Tudung digunakan untuk tutup aurat iaitu rambut..

Kalau macam ni punya fesyen, baik jangan pakai tudung beb.. Betul tak?

2 ulasan :

  1. idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

    BalasPadam
  2. aku tak kata perempuan kelantan tak baik dan tak elok, cuma first time aku nampak masa aku g kt tanah merah kelantan, aku jumpa masa beli baju anak aku, sebijik macam perempuan kat atas, baju lengan panjang ketat (sampai nampak buah dada berbukit (saiz 38 kot), pakai seluar jeans kaler putih ketat (sampai nampak bentuk punggung dan line suar dlm, kalau tgk dari arah depan, jelas nampak pap bam dan belahan nya. pakai tudung tapi ade ekor biawak..mmg sebijik macam di atas...first time saya tgk perempuan bertudung macam tu. persoalan nya ialah adekah perempuan tersebut mengena kan tudung semata2 untuk fesyen atau dia terlupa nak sanggul (ikat pendek) rambut dia? jawapan nya hanya kat dia. tetapi pada pengamatan orang ramai, memang sejenis trend/fesyen. maka tidak elok lah bertudung sebegitu. sy harap orang2 kelantan jgn marah yer, saya bukan fitnah atau tuduh perempuan ni sebab dia kelantan, mungkin dia dari orang luar atau thailand.ape2hal pun ketika itu mmg banjir teruk

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online