BREAKING NEWS

Pok Nik adalah ulamak TESCO..


Betullah Pok Nik ni hanya setaraf ulamak TESCO beb.. Orang lain yang berusaha majukan sesuatu perkara, dia senang-senang je tunjuk muka nak ambik nama..

Pasal tu lah gua panggil dia ulamak TESCO.. Pasal TESCO tu selalu jual benda murah.. Maknanya, ulamak TESCO bermaksud ulamak murahanlah beb..

Cuba korang fikir, dulu masa prestasi pasukan Kelantan dibawah level team cap ayam, ada ke Pok Nik tu kisah pasal pasukan tu?

Tapi sejak Kelantan jadi team kuat dalam liga Malaysia, Pok Nik pun menyibuk je tunjuk muka macam dia yang latih Kelantan sampai berjaya..

So kalau bukan ulamak murahan, apa lagi yang kita boleh panggil untuk orang tua separa nyanyuk tu beb?

Hanya ulamak TESCO je yang paling sesuai buat dia.. Hahahaha...


Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mengucapkan tahniah kepada pasukan “The Red Warriors” kerana berjaya menjuarai Piala Malaysia edisi 2012 untuk kali kedua, sekali gus mencatatkan rekod treble, di Stadium Shah Alam malam tadi.

Ucapan tahniah itu disampaikan menerusi akaun Twitter media sosialnya sambil menyifatkan kemenangan ini menjadi kebanggaan rakyat Kelantan.

“Kepada para penyokong, raikan kemenangan ini dengan seadanya, dan berhati-hati di jalan raya untuk pulang ke kampung halaman. Kepada pasukan ATM, tahniah kerana berjuang hingga ke tiupan wisel yang terakhir,” kata beliau yang juga Mursyidul Am Pas.

7 ulasan :

  1. Bodohnya ngko...dia MB mmg spatutnya dia ucap tahniah...

    BalasPadam
  2. Banggang admin ni......

    BalasPadam
  3. Ko yg bangang.team kelantan sape yg pegang.kalo x ts anuar xde la kelantan hebat mcm ni.nk harap pok nik xde la piala malaysia 2

    BalasPadam
  4. gomo kelate gomo....idop TESCO Kota Bharu...!!!!

    BalasPadam
  5. Admin cap ayam....hahahahha

    BalasPadam
  6. anak sedara makcik23 Oktober 2012 3:16 PTG

    kpd Aku Hensem...

    memang pon kalau nak harapkan Nik Ajis sampai bila2 le kelantan jd team 'cap ayam'...yg pegang jawatan exco sukan tu apa fungsi diorang..??

    BalasPadam
  7. Kepada Aku Hensem

    Pande sunggoh mu nie dih...tere2 Pok Nik nok ucak tahniah... buke salah pong...yg mu dok nk kaik nga dio pasa maju x maju bola klate bakpo...kato bodo ke maroh...moko hensem otok bodo kepa..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online