BREAKING NEWS

HOT SKANDAL!!! Siapakah VVIP disebelah amoi cun ni?


Dalam gambar diatas tu ada sorang amoi cun.., disebelahnya pulak ada sorang VVIP di Penang.. Dan yang paling menarik, ditangan amoi cun tu ada segelas besar BEER..

Walawehh.., selalunya beer macam tu hanya boleh didapati dikelab-kelab malam ataupun PUB.. Adakah VVIP tersebut pengunjung setia Nite Club atau Pub?

Kalau betul, selama ni VVIP tersebut yang selalu dikaitkan dengan imej 'islamik' dan juga 'beperwatakan warak' tersebut memang terbukti hipokrit..

Depan rakyat dia main wayang tunjuk baik dan berlagak 'alim'.. Tapi rupanya, VVIP tu terjebak dengan maksiat!!

Gua dah check.., amoi dalam gambar diatas tu dilaporkan terlibat dalam aktiviti menawarkan seks servis kepada lelaki-lelaki yang dahagakan belaian manja..

So.., apakah kaitan VVIP tu dengan amoi cun tersebut? Adakah dia sekadar teman minum-minum.., ataupun teman tapi mesra? Mesra macam mana? Korang sendiri fikirlah beb... Hahahaha...


p/s: Ada lagi gambar yang bakal menyusul selepas ni..

11 ulasan :

  1. Terbaru dari Pilihanraya Semula 2 Kerusi di Kampus UM!
    Pro-BN menang di UM!

    BalasPadam
  2. Bro..kesian laa sikit kat VVIP tu nanti kena baling ngan kerusi la pulak..dulu baru kena cakar sikit je dah kelentong kata kesan daripada jatuh..kah kah kah

    BalasPadam
  3. Ingat PR ingat sex.
    Ingat pemimpin2 PR, ingat kaki betina.
    Ingat penganut2 PR, ingat lembu... ahaks!

    BalasPadam
  4. Salah tu...ingat Lembu shahrizat:)

    BalasPadam
  5. Nnti ape puak PKR, PAS kate. Eleh UMNO BN pun same.
    Sbb dia orng bodo mcm lembu.

    BalasPadam
  6. Liwat tetap liwat.Hidop Al-Juburit!!!!!

    BalasPadam
  7. mcm nizar meroyan je

    BalasPadam
  8. daripada raut wajahnya yang angkuh dan bongkak tu di campur dengan bodoh sombongnya aku dah dapat agak dah dia ialah anak kepada Lim Lan Cauuuuuuu

    BalasPadam
  9. YANG SEBETULNYA,INGAT UMNO/BN...INGAT LEMBU,INGATUMNO/BN INGAT KPL SLAM,SUKHOI,BOM C-4,CINCIN. INGAT UMNO/BN INGAT P.DICKSON, INGATAN DULU KINI DAN SELAMA-LAMANYA YG CUKUP SINONIM ADALAH INGAT UMNO/BN INGAT BARANG NAIK..BYE....JANGAN MARAHHHHH...............

    BalasPadam
  10. anon 6:19...kitorang tak marah sbnor nye eh...tp tak tahan bila korang meroyan tak tentu hal..

    BalasPadam
  11. Ingat umno dan bn, ingat rais yatim (mangsa budak sekolah tu kena masuk pemulihan, cina yang back up bukak tu pulak masuk isa) ,ingatkan Najib (nasib ade isa samad, gulung dalam tilam bawak keluar). Ingat juga chua soi lek. Hahaha, sama celaka macam penganutnya

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online