BREAKING NEWS

HOT!!! Rozita Che Wan tayang body SEKSI di majlis Aidilfitri..

Mak aiii.. Ketatnya baju selebriti cantik ni beb.. Tahulah awak tu suka pakai seksi.., tapi takkanlah di majlis aidilfitri pun nak pakai pakaian yang sendat macam tu..

Dek kerana pakaian sendat selebriti tersebut, ramai jantan-jantan kat situ dilaporkan berdarah hidung..

Bukan tu je beb.., malah ramai juga yang dikhabarkan sakit tengkok akibat terkehel follow liuk lentuk body selebriti tersebut..

Gua rasa, lain kali Rozita patutnya pilih pakaian yang lebih sesuai untuk kemajlis-majlis aidilfitri macam tu..

Gua akui..., pakai kebaya ketat macam tu memanglah cantik dan menggiurkan.., tapi gua harap beliau faham jugak perasaan kaum lelaki kat situ..

Selebriti tu kena lah faham betapa seksanya kaum lelaki dimajlis tu menahan gelojak di jiwa akibat dari implikasi pemakaian baju ketat beliau.. Kesianlah pada dorang ye..

So..., satu je nasihat gua..., nak cantik tu biarlah bertempat.. Jangan sampai orang sekeliling mengumpat dah le... Peace!!!






* gambar ehsan blog rezabtanahmelayu..

14 ulasan :

  1. Lu jalouse lah tu,gua agak-agak saja.Lu ingat sempoi tak?.

    BalasPadam
  2. cantik la rozita. i loike. takde sape berdarah hidung pon, ko sorg je moderator woi.

    dah tak tahan nafsu tgk la tpt lain. balik balun bini yg sah.

    BalasPadam
  3. KALAU DIA MATI MASA TU SAH KE NERAKA

    BalasPadam
  4. KALAU DIA MATI MASA TU SAH MASUK NERAKA

    BalasPadam
  5. bohsia kot cik ta 2

    BalasPadam
  6. nak nasihat orang..ko aibkan orang ngn post ko ni..memang macam setan topeng manusia ko ni

    BalasPadam
  7. Sunguh mgiur kan derrrrre

    BalasPadam
  8. sodap tetek rozita

    BalasPadam
  9. Fuyohh tetek mencacak je.. Geram

    BalasPadam
  10. Tetek che ta memang besar. Gua pun teringin nak rogol dia.

    BalasPadam
  11. Tetek che ta memang besar. Gua pun teringin nak rogol dia.

    BalasPadam
  12. Seksi gapo gk

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online