BREAKING NEWS

[18SXX] Artis baru bergambar seksi terlampau dalam majalah..


Ganas beb!! Berani betul artis-artis baru wanita sekarang ye bergambar terlampau macam ni.. Selamba badak je dorang dedahkan 'aset' dorang pada umum..

Patutnya.., golongan artis yang dah join Pas tegur perangai buruk artis-artis baru macam dalam gambar tu.. Dorang tentu lebih 'arif' pasal dunia artis..

Daripada artis macam Abby, Aishah, Bob Lokman dan Hairie Othman sibuk 'maki hamun' kerajaan, baik dorang nasihatkan 'adik-adik' seangkatan dengan dorang..

Kan dorang selalu kata nak berdakwah.., so inilah masanya beb..

Persoalannya.., berani ke dorang berdakwah pada artis-artis terlampau tu semua? Ataupun nak tunggu kena bayar dulu baru boleh berceramah?

Cer cite..., cer cite... Hahahahaha...



4 ulasan :

  1. Majalah macam ini kenapalah diterbitkan. Tak takut dosa ke orang-orang yang bersangkutan. Ya Allah, bukakanlah minda mereka agar berfikir dengan waras sebelum turun azab Mu.

    BalasPadam
  2. anugerah skrin tv9913 September 2012 9:17 PG

    silap2 si Hanez Suraya lps nie mesti dia meroyan pasal admin tunjuk gambo dia berkemban....kata nye kenapa mesti nak dedahkan aib diri nye...dan 1 lg ayat yg biasa kita dengar si artis nie akan ckp gambo nie 2-3 thn lps nye(padahal majalah keluaran t'baru tu)dan mengapa sekarang perlu diperbesar-besar kan...btol tak??

    BalasPadam
  3. Abby nak komen camner sebab dia dulu pun lebih kurang camni gak..lagi terok sampai bawak anak ikan melencong berdua-duaan diluar negara..bila dah tak berapa laku jadikan pentas ceramah PAS sebagai sumber rezeki..Pak Lobai PAS dok meleleh air liur sambil ternganga mulut melopong dok nengokkan janda ni main tibai je hukum islam..

    BalasPadam
  4. Amboi nk tersembul bijik mata.by the way gamba ni mmg dah berzaman.bukan keluaran terbaru.konfiden je komen.

    http://www.manggaonline.my/index.php?option=com_content&view=article&id=2836:hanez-suraya&catid=50:pin-up&Itemid=86

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online