BREAKING NEWS

CD chinadoll akan diedarkan di Rumah Terbuka SAMM?


Terdesak beb.. Dek kerana tak ramai rakyat teringin untuk hadir ke rumah terbuka pemimpin Pakatan tahun ni, rasuah berbentuk cenderahati terpaksa disediakan untuk mengumpan kehadiran orang ramai..

Raya kedua hari tu, 1000 orang je hadir di rumah terbuka Anwar di Taman Guar Perahu.. Makanan pun banyak tak habis sampaikan berbondong-bondong dorang bawak balik kerumah..

So CheguBard tak mahu perkara yang sama berlaku di Rumah Terbuka anjuran dia pulak nanti.. Maka terpaksalah beliau mengeluarkan belanja lebih untuk rasuah rakyat..

Korang agak-agak, apa cenderahati yang akan diberikan kepada 3000 yang datang awal tu? Aiskrim perisa jamban? Jam Omega Petaling Street ataupun KY Jelly cap Trivoli Villa?

Gua rasa, CheguBard and the geng mesti bagi salinan CD panas lakonan Nuar dan Chinadoll.. Sambil makan ketupat, bolehlah layan aksi minggir-minggir Pak Nuar.. Perghhhh....


Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online