[18++++] Video GAY pelakon lelaki melayu popular di Youtube..

Posted by MPP On Rabu, 1 Ogos 2012 20 comments
Gua betul-betul terkejut bila tengok video ni beb.. Tak sangka pulak si Remy tu boleh berlakon dalam video macam ni..

Memang video ni tergolong dalam kategori GAY Terlampau beb.. Dah la tajuk cerita 'comolot'.., nasib baik tak ada adegan bercomolot tu dalam video ni..

Yang paling tak boleh blah.., siap ada adegan mandi sambil berpeluk-peluk sesama jantan.. Lepas tu selit pulak adegan berpegangan tangan sambil kat bawah ada Tag Line "Berahi tidak memiliki sempadan".. Yuckssss!!!

Memang macam gampang!!!! Gua tak tahu untuk apa video ni dihasilkan.. Dan yang paling gua heran, terdesak sangat ke si Remy sampai video GAY macam ni pun dia boleh layan...?

Apapun.., confirm Anwar suka benda-benda macam ni.. Tak percaya? Tanya Mat Sabu.. Hahahahaha...

20 comments:

Tanpa Nama berkata...

BENDA HARAM TU JUGAKLAH YANG DORANG NAK BUAT..WALAUPUN SEKADAR BERLAKON...TAPI MESEJ TU MEMUDARATKAN..

Tanpa Nama berkata...

video nie video lama... sebelum remy dikenali dlm dunia hiburan lg... ms nie rasenye masetime die blaja kat aswara... projek akhir rasenyer... tp disebabkan video nie... remy dilamar banyak pengarah n penerbit filem...

Tanpa Nama berkata...

Hakikatnya budaya gay dah berleluasa. Golongan ni patut dipancung kalau tak mau bertaubat!

Tanpa Nama berkata...

Bodohnya video ni...geram aku nak lempang bdk2 ni...

Aku la..Aku berkata...

Mcm biasa tgk je nama acting coach utk filem pendek ni... malas nk ckp pe..nilaikn la sendri

Tanpa Nama berkata...

x da benda lain selain isu gay ke nak buat. boleh menimbulkan syak wasangka pada pelakon pula tu. nampak sangat pengarah, penulis skrip suka sangat gay ni. entah2 gay.

Tanpa Nama berkata...

Ini normal di Malaysia. ramai yg bangga & share with everyone, syukur masyarakat Malaysia yg xopen-minded dgn dosa gini buat ramai jg yg sorok tp still buat dosa kaum nabi Luth ni.

Apalah nak jadi kaum lelaki ni.

Tanpa Nama berkata...

kenapa nak tanya anwar dan mat sabu, admin?
kenapa tak tanya bapak ko?

Xavier Lawrance berkata...

Yg k0rg sibuk sgt knapa? Siap suruh pancung2 lg kalau x taubat..km tu tuhan ka? Memandai2..bd0sa d0rg tu,bd0sa jg km..

Tanpa Nama berkata...

Think about urself b4 u judge the others... TQVM

Tanpa Nama berkata...

Bnde yg jelas berdosa...mana mungkin buat perkara yg dilarang bleh mendtgkn pahala...

Tanpa Nama berkata...

Betul ke ni? Kalau betoi memang teruk gilerrr beb

Ray Yaz berkata...

gay boy oh gay boy....meriah!!!!

Tanpa Nama berkata...

ikut diaorg laa...adoii

Tanpa Nama berkata...

ko ni dah tak ada otak ke apa??? anuar tu dah ada anak dan bini dowh! takkan dia nak layan citer2 blu gay canni?? lain la bapook cam ko.. minat kote sesama jenis . Pui ...

Tanpa Nama berkata...

Taubawt

Tanpa Nama berkata...

biase larh 2.....!

Tanpa Nama berkata...

alaaahaiiii...berlakon je tu, bawak banyak bersabar, bukannya lucah pun,
kalau tak suka, tak payah leeee tengok, kan..kan...

Tanpa Nama berkata...

Hhhhaaaa...lawak betul laa....citer ni utk org BISEX sbenarnye...so law rse diri tu xmampu nk kapel ngn pempuan jgn la seksa diri tu k...

Tanpa Nama berkata...

bestnya,,

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online