BREAKING NEWS

[18++++] Video GAY pelakon lelaki melayu popular di Youtube..

Gua betul-betul terkejut bila tengok video ni beb.. Tak sangka pulak si Remy tu boleh berlakon dalam video macam ni..

Memang video ni tergolong dalam kategori GAY Terlampau beb.. Dah la tajuk cerita 'comolot'.., nasib baik tak ada adegan bercomolot tu dalam video ni..

Yang paling tak boleh blah.., siap ada adegan mandi sambil berpeluk-peluk sesama jantan.. Lepas tu selit pulak adegan berpegangan tangan sambil kat bawah ada Tag Line "Berahi tidak memiliki sempadan".. Yuckssss!!!

Memang macam gampang!!!! Gua tak tahu untuk apa video ni dihasilkan.. Dan yang paling gua heran, terdesak sangat ke si Remy sampai video GAY macam ni pun dia boleh layan...?

Apapun.., confirm Anwar suka benda-benda macam ni.. Tak percaya? Tanya Mat Sabu.. Hahahahaha...

29 ulasan :

  1. BENDA HARAM TU JUGAKLAH YANG DORANG NAK BUAT..WALAUPUN SEKADAR BERLAKON...TAPI MESEJ TU MEMUDARATKAN..

    BalasPadam
  2. video nie video lama... sebelum remy dikenali dlm dunia hiburan lg... ms nie rasenye masetime die blaja kat aswara... projek akhir rasenyer... tp disebabkan video nie... remy dilamar banyak pengarah n penerbit filem...

    BalasPadam
  3. Hakikatnya budaya gay dah berleluasa. Golongan ni patut dipancung kalau tak mau bertaubat!

    BalasPadam
  4. Bodohnya video ni...geram aku nak lempang bdk2 ni...

    BalasPadam
  5. Mcm biasa tgk je nama acting coach utk filem pendek ni... malas nk ckp pe..nilaikn la sendri

    BalasPadam
  6. x da benda lain selain isu gay ke nak buat. boleh menimbulkan syak wasangka pada pelakon pula tu. nampak sangat pengarah, penulis skrip suka sangat gay ni. entah2 gay.

    BalasPadam
  7. Ini normal di Malaysia. ramai yg bangga & share with everyone, syukur masyarakat Malaysia yg xopen-minded dgn dosa gini buat ramai jg yg sorok tp still buat dosa kaum nabi Luth ni.

    Apalah nak jadi kaum lelaki ni.

    BalasPadam
  8. kenapa nak tanya anwar dan mat sabu, admin?
    kenapa tak tanya bapak ko?

    BalasPadam
  9. Yg k0rg sibuk sgt knapa? Siap suruh pancung2 lg kalau x taubat..km tu tuhan ka? Memandai2..bd0sa d0rg tu,bd0sa jg km..

    BalasPadam
  10. Think about urself b4 u judge the others... TQVM

    BalasPadam
  11. Bnde yg jelas berdosa...mana mungkin buat perkara yg dilarang bleh mendtgkn pahala...

    BalasPadam
  12. Betul ke ni? Kalau betoi memang teruk gilerrr beb

    BalasPadam
  13. gay boy oh gay boy....meriah!!!!

    BalasPadam
  14. ikut diaorg laa...adoii

    BalasPadam
  15. ko ni dah tak ada otak ke apa??? anuar tu dah ada anak dan bini dowh! takkan dia nak layan citer2 blu gay canni?? lain la bapook cam ko.. minat kote sesama jenis . Pui ...

    BalasPadam
  16. biase larh 2.....!

    BalasPadam
  17. alaaahaiiii...berlakon je tu, bawak banyak bersabar, bukannya lucah pun,
    kalau tak suka, tak payah leeee tengok, kan..kan...

    BalasPadam
  18. Hhhhaaaa...lawak betul laa....citer ni utk org BISEX sbenarnye...so law rse diri tu xmampu nk kapel ngn pempuan jgn la seksa diri tu k...

    BalasPadam
  19. admin ni haramjadah jugak orangnya..

    BalasPadam
  20. beria2 komen nak menghina.....cer korang lorong haji taib tue g interview makyah2 kat situ. klau x di bongkar nye kisah jantan straight sejati beranak bini pegi menadah bontot dorg kat makyah2 tu. xke lagi hina dari gay. itu korg nk kategori mcmana pulak. xnk pulak ko gi lempang. silap2 ade juga kawan2 korang yg melayan bnda camtu. depan awek tunjuk macho....depan makyah ??

    BalasPadam
  21. orang barisan nasional or umno nih,selalu bodoh,sempit pemikiran,,ak sokong kau
    (tanpa nama berkata),depa kira nk backup pemimpin depa yg menentang hukum ALLAH tu aja.
    geg Freemanson pernah bicara,negara jajahan british yg msih follow cara british adalah antara anak buah Dajal

    BalasPadam
  22. orang barisan nasional or umno nih,selalu bodoh,sempit pemikiran,,ak sokong kau
    (tanpa nama berkata),depa kira nk backup pemimpin depa yg menentang hukum ALLAH tu aja.
    geg Freemanson pernah bicara,negara jajahan british yg msih follow cara british adalah antara anak buah Dajal

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi sedap2 je ckp org umno... ko pasti ke org pas sume xde gay??? ramai kot. siap ustaz2 lagi. siap korg sokong lagi Bersih kan. Wtf... hal ni ialah individu ok. pesal nk kaitkan gan umno. dah terang lagi bersuluh yg anuar tu bisex. ke ko xfhm bisex tu maksud ape? bodoh gak org pas/dap/pkr .(geng mna xtaw)... so xpyh wat pndai sgt barua oiii.... aku jamin r kt tahfiz2 tu ramai gay. aku pernah dpt kot... mulut ckp hram tu haram ni... jolok bontot aku halal plak!!!!!

      Padam
  23. Ko pkir kaum laki je ke?abis yg betina menyundal mlm2 kat hotel bajet...yg pengkid nya...less jgn citer arrr...

    BalasPadam
  24. Itu orang punya pasal .jangan2kamu pula yang dapat dosa nya.biar kan dia dengan sendiri nya.mau atau tidak ber taubat amin

    BalasPadam
  25. Sabar pak sabar...BN,tiada kaiatan dlm cita kamu ni tau..

    BalasPadam
  26. Dah benci, bencilah. Dah tak suka, tak suka. Kau nak sibuk masuk kan politik semua sebab apa? Sebab kau ada hak bersuara. Kau lah pandai, kau lah malaikat. Memang janji syurga tempat kau, oh lupa kau kan ahli syurga. Yang lain ahli neraka sebab tak sefahaman dengan kau. Sebab apa, sebab anak buah dajjal, memang ada tulis dalam 30 Juzu' Al-Quran. Suka buat andaian, oh lupa kau kan ahli syurga. Apa kata kata kau semua sohih, sebab kau ahli syurga. Semua berlandaskan hadis dan sunnah, oh lupa kau kan ahli syurga.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online