[18+++] Neelofa beraksi dedah lurah dada..

Posted by MPP On Ahad, 10 Jun 2012 7 comments

Gua yakin, ramai jantan-jantan diluar sana akan 'berdarah hidung' bila tengok selebriti cantik Neelofa ni beraksi sambil mempamerkan lurah dendamnya untuk tatapan umum..

Mungkin Neelofa rasa beliau tak cukup cun sampaikan terpaksa mendedahkan 'aset' untuk lebih popular..

Bagi gua, kalau tak dedah pun Neelofa dah tetap cantik beb.. Tapi kalau beliau nak jugak dedah sana sini 'demi peminat'.., apa nak buat kann.., terima je lahh...

Lepas ni, Neelofa tak perlulah nak salahkan sesapa kalau gambar ni dikongsi dalam blog.. Dan Neelofa tak payah nak kata gambar ni gambar lama macam gambar 'bunny' dulu..

Gambar ni rasanya baru berusia tak sampai setahun sewaktu photoshoot didalam majalah BiPop..

Apapun.., gua harap Neelofa lebih berhati-hati bila bergambar dimasa depan..

Nak jadi popular bukan bermakna kena dedah sana sini  beb.. Kalau setakat dedah lurah macam tu.., ramai pompuan diluar sana boleh buat..


7 comments:

Tanpa Nama berkata...

takpo nik aziz boleh ampunkan doso nelopa...

Tanpa Nama berkata...

betul-betul pangkoh je PAS confirm jadi ahli FIRDAUSI...SYOURGA DIBAWAH TAPAK KAKI N.AJIS APE!

wan_cikgumuzik berkata...

nik ajis?? SIAPAKAH??

Tanpa Nama berkata...

Pengasas kesesatan dalam malaysia...

Pejuang hamas...

MalaysianCareerJobs berkata...

Neelofa...neelofa...

Bust36.SKSLink.com berkata...

Kalau tak dedah, mana mau laku!!!

Tanpa Nama berkata...

tak tunjuk tetek p0n owg minat ehh... btw gebu..

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online