BREAKING NEWS

[18+++] Neelofa beraksi dedah lurah dada..


Gua yakin, ramai jantan-jantan diluar sana akan 'berdarah hidung' bila tengok selebriti cantik Neelofa ni beraksi sambil mempamerkan lurah dendamnya untuk tatapan umum..

Mungkin Neelofa rasa beliau tak cukup cun sampaikan terpaksa mendedahkan 'aset' untuk lebih popular..

Bagi gua, kalau tak dedah pun Neelofa dah tetap cantik beb.. Tapi kalau beliau nak jugak dedah sana sini 'demi peminat'.., apa nak buat kann.., terima je lahh...

Lepas ni, Neelofa tak perlulah nak salahkan sesapa kalau gambar ni dikongsi dalam blog.. Dan Neelofa tak payah nak kata gambar ni gambar lama macam gambar 'bunny' dulu..

Gambar ni rasanya baru berusia tak sampai setahun sewaktu photoshoot didalam majalah BiPop..

Apapun.., gua harap Neelofa lebih berhati-hati bila bergambar dimasa depan..

Nak jadi popular bukan bermakna kena dedah sana sini  beb.. Kalau setakat dedah lurah macam tu.., ramai pompuan diluar sana boleh buat..


7 ulasan :

  1. takpo nik aziz boleh ampunkan doso nelopa...

    BalasPadam
  2. betul-betul pangkoh je PAS confirm jadi ahli FIRDAUSI...SYOURGA DIBAWAH TAPAK KAKI N.AJIS APE!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Pengasas kesesatan dalam malaysia...

      Pejuang hamas...

      Padam
  4. Kalau tak dedah, mana mau laku!!!

    BalasPadam
  5. tak tunjuk tetek p0n owg minat ehh... btw gebu..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online