BREAKING NEWS

Pelakon melayu bergambar ala Porno..

Mak aihh.., terkejut gua masa memula tengok gambar pelakon melayu sorang ni beb..

Dah la dia make up lebih kurang macam Mak Lampir.., pastu berposing pulak ala-ala aksi porno..

Memang gua tak percaya Betty Benafe boleh bergambar macam ni.., tapi gua terima kenyataan.., manusia boleh berubah sekelip mata je beb..

Bagi gua, Betty ni dah memang orang kenal serta agak popular.. So tak perlulah bergambar yang memalukan diri macam ni.. Alasan kononnya kehendak pihak penerbitan ke, apa ke.., itu hal lain.. Imej sebagai pompuan tu perlu diutamakan.

Gua pun tak tahu apa motis artis negara kita sejak akhir-akhir ni.. Makin merepek-repek kelakuan dorang.. Yang bergambar macam ni satu hal.., yang buat gossip murahan pulak satu hal..

Tu belum dicampur lagi dengan berita artis bercerai sana sini.. Masa kahwin bukan main grand.., then masa bercerai penuh dengan kontroversi pendedahan peribadi..

So.., tak salah lah kalau artis luar ambik kesempatan cari makan dalam negara.. Dan tak heran kalau dorang terus jadi lebih popular dan hebat dari artis Malaysia..

Kalau macam ni punya kualiti player hiburan yang kita ada, lepas ni terpaksalah kita import bangla dan Nepal untuk jadi pelakon dan penyanyi dalam negara...

Malaysia Boleh!!! Hahahahaha...






10 ulasan :

  1. aku lagi xley blah kalau nuar gayboy atau nik ajis yang buat perangai camni..kalau dorang wat memang elok direjam dengan batu bata jer

    BalasPadam
  2. Video Panas Pelancaran Bersih Di Bangkok
    http://sel-13.blogspot.com/2012/05/video-panas-pelancaran-bersih-di.html

    BalasPadam
  3. Umur sudah tua tapi mahu beraksi macam bebudak.Contoh artis yg belum sedar diri !!!

    BalasPadam
  4. mcm artikel dokumentari zoo je.

    BalasPadam
  5. mcm mayat dlm kubur je

    BalasPadam
  6. kalau tak silap aku betina ni penah pi umrah kan dulu???

    dari jadi pelakon filem baik ko blakon blue film jer la...

    denda pun tak mahal...

    penari tiang kena denda rm25...
    ko belakon mungkin murah sikit kot...
    lagi pun hadi awang dah bagitau yg video ni besi...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  7. Sehodoh hodoh rupa...inilah natijahnya BILA DAH TAK LAKU...........

    BalasPadam
  8. serius gambar first tu aku ingat bapok

    BalasPadam
  9. DIA sedang membuktikan yang sebnarnya dia tak cantik...selama ni kita nampak cantik sebab di tutup dgn pakaian lengkap...bila dia dedah mcm ni,,,rupanya kat dalam tu tak cantik....hodoh bebenor..hehehe

    BalasPadam
  10. sdah prawan tua,tak sedar2 lagi????p mampus la.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online