BREAKING NEWS

PANAS!!! Gambar Nora Danish separuh bogel dalam majalah GLAM.


Wohaaa!!! Betul ke awek cun dan mama hot Nora Danish beraksi seksi dalam majalah glam edisi Mei 2012? Kalau tengok dari gambar majalah ni, memang seksi habis beb.. Dah macam beraksi separuh bogel tuuu...

Cehh.., meleleh-leleh darah keluar dari hidung gua bila tengok gambar ni..

Baru je samalam gua letak gambar Nora cun bertudung masa nak menunaikan Umrah.., tup-tup sekarang ni timbul pulak cerita pasal gambar ni..

Maaflah kalau ada yang kata gambar ni diambil sebelum Nora tunaikan umrah.., tapi yang penting, ini bukan gambar photoshop yee..

Yang balik dari umrah tapi bergambar lagi teruk dari ni pun ada..., apa nak heran kann.. Biasalahh..., namapun artis.

Harapnya lepas ni Nora akan fikir betul-betullah sebelum bersetuju dengan gaya posing yang dikehendaki oleh pihak penerbitan.

Bukan apa beb.., jangan salahkan peminat pulak kalau gambar-gambar macam ni jadi sensasi..


Kredit gambar : Rotikaya



17 ulasan :

  1. Bdarah dah idung aku ni..... bini aku tumbuk....

    BalasPadam
  2. Hahahahaha... kena tumbuk dengan bini ye bang..

    BalasPadam
  3. Tgh sedap korek idung tak perasan idung berdarah sbb ralit tgk gamba nora danish nie.

    BalasPadam
  4. pandangan highway ke neraka...

    ada baiknya dia ni naked lagi baik...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  5. Bagus sangt tunjk artis sparuh bogel tu...tk ingak dosa ke?

    BalasPadam
  6. Nara danish kenapa beraksi macam ini..

    BalasPadam
  7. Nora danish bukan Nara danish tak pandai komen jangan komen bongok :P

    BalasPadam
  8. Bogel lg best.. Bia aku amput je trus. -.-

    BalasPadam
  9. bogel lagi bagus, biar aku sumbat batang aku kat dia..

    BalasPadam
  10. memang cun. Seksi habis. Rugi yg telah ceraikan.. Kecil molek, secara open minded boleh dikatakan gerenti sedap d ranjang, sempit tu.. Hahaha... Bagi yg kononnya menasihat itu ini dosa konon, hamas la konon, biji kontol kau la munyit. Saya tau kau cakap dosa tapi sedang menulis komen sambil mengancak (melancap) tu tengok c Nora ni. Berlagak alim konon. Padahal nampak ibu sendiri berkemban pun mau rogol, sial. For Nora, wow girl, u are very sexy! Sedap mata memandang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sembang serupA ilang akal

      Padam
  11. x smua org tu x alim. .jd klu ko jht jgn bwa org lain jd jhat. .buduh

    BalasPadam
  12. Wowo realaks la bro jgan gduh2x . .meh kite rasa nikmat nya c nora danish ne . .Ahhhhh. .

    BalasPadam
  13. Artis ni memang bodoh......x thu la aku dunia ni dh akhir zaman....

    BalasPadam
  14. jgn slhkan sume artis..x sume artis mcm 2..

    BalasPadam
  15. ko tgk jgk.klu tgk tjuk dh cmtu jgn bukak.dpt gk dosa tgk

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online