BREAKING NEWS

HOT!!! Aksi Neelofa berkemban dalam klip muzik video..

Selama ni semua orang tahu yang artis Neelofa tu memang hot dan seksi.., tapi pernah tak korang tengok Neelofa beraksi ala-ala berkemban sambil pakai baju Bunny girl Playboy?

Mungkin ada yang tak perasan, tapi Neelofa pernah pakai macam tu dalam satu klip video muzik kumpulan Tilu.. Video klip ni pulak adalah hasil sentuhan pengarah CGI terkenal, Yusry KRU.

Tugas Neelofa senang je beb, muncul seseksi yang mungkin kerana itu adalah kehendak pengarah.

Dan gua rasa Neelofa tak ada masalah beraksi seksi kerana selama ni pun ramai jantan kabaret yang 'berdarah hidung' kerana aksi panas beliau..

So.., itulah Neelofa.. Apa sahaja yang dilakukan oleh artis jelita ni pastinya akan mendapat liputan.. Tak kira aksi tersebut hanya atas urusan kerja mahupun koleksi peribadinya.

Dan tak keterlaluan kalau gua kata, Neelofa adalah artis yang paling ngetop buat masa ni selain dari Nora Danish dan Maya Karin biarpun Neelofa bukanlah pelakon terkenal..

Tapi bagi gua.., Maya Karin tetap jadi pujaan sukma... Hahahahaha...




8 ulasan :

  1. dia undi pas la bai...
    sebab tu pakai apa pun tak pa...
    sekarang kan musim artis masuk pas dan amik tiket masuk syurga...

    tak sabar nak tgk mangkuk ni jadi KOMBANG...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  2. sebok je . ok aper die seksi. hahah. i like. Jews for Malaysia

    BalasPadam
  3. jenis mak bapak yahudi meme syok la JEWS di malaysia...

    kaum yg dilaknat ni akan pupus bila tiba masanya nanti...

    pokok gharqad tak da kat malaysia...
    mana lu nak sembunyi???
    setakat belakang JUBUR ANWAR IBRAHIM tu meme lumat ko jadi RED CARPET...

    PEJUANG HAMAS...

    BalasPadam
  4. Alahai kalau setakat jadi 'Barua' org tak payah jad model clip video la...giller glamour btl si Mek Kalate ni..kejutan budaya! hodoh berkembam mcm tu..lakunan OUT!!!

    BalasPadam
  5. wei..x la seksi mana pun..biasa ja...

    BalasPadam
  6. Mek klate ko mek kl ko dae jd arts xpyh dk oyk gpo la..dk ngudoh ore g2 gnh wt blh doso jh

    BalasPadam
  7. Mohon review MV ini:
    http://www.youtube.com/watch?v=bEysU5mHhHE

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online