BREAKING NEWS

Aishah bakal jadi YB di N9...

Gua dengar, PAS akan letakkan penyanyi Aishah sebagai calon di Jempol Negeri Sembilan pada PRU akan datang.. Walaupun baru peringkat cadangan, tapi khabarnya keputusan ni disambut baik oleh semua pihak atasan PAS N9..

Kononnya BN akan tumbang dimana pun Aishah ni diletakkan sebagai calon.. Dorang kata, Aishah tu popular sebab tu ramai yang akan bagi undi pada dia.. Tapi gua tak nampak pun dimana popularnya Aishah beb..

Kalau takat satu dua lagu masa lewat tahun 80an tu dah dikira popular.., gua yakin Ibnor Reza pun boleh jadi calon PRU13 nanti..

Yang paling best.., puak-puak muslimat PAS N9 punyalah suka bila dorang tahu Aishah nak bertanding disitu..

Seorang pemimpin Muslimat dinegeri tu meminta PAS Pusat mengkaji secara serius cadangan meletakkan Aishah sebagai calon parlimen Jempol untuk memecah kubu kuat Umno.

“Kita mempunyai peluang terbaik untuk mencipta kejutan di Jempol jika mencalonkan Aishah kerana Aishah menepati criteria “winnable candidate”.

"status ibu tunggal Aishah juga merupakan “carry weight” dan pengundi yang berstatus ibu tunggal di Jempol tidak akan teragak-agak akan memberikan undi kepada Aishah".., kata beliau..

7 ulasan :

  1. ape la baghalnye pendapat..sbb die ibu tunggal so persen die nk mnang tinggi???hahahaha...mmg bingai kaum2 nie...

    BalasPadam
  2. janji masam mu31 Mei 2012 4:20 PTG

    apa le janji manis ecah dah tabur kan kat ibu2 tunggal jempol tu ek...ada elaun ibu tunggal gamak nye...hehehehe...

    BalasPadam
  3. Pemberat sebab dia berat kot... Kalau undi pakai timbang boleh la dia menang.

    BalasPadam
  4. meme PAS bangan kalau letak dia sebagai calon...

    PAS dah ketandusan pemimpin...

    patutnya PAS ditalkinkan di PRU 13 nie...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  5. Kenapa Kecut Perut ke...Hidup Aishah..

    BalasPadam
  6. hehehehe kalau dia menang dalam setahun dua nanti rakyat jempol boleh lah nyanyi lagu janji manismu kat aisyah hahahahhaha..otai2 PAS pun x dapat tunaikan manifesto nie kan pulak aisyah

    BalasPadam
  7. aku takkan undi aisyah klu die btnding kt n9

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online