BREAKING NEWS

Surat dari Zahida buat Mak Lampir Ampang...

Aktress popular, Zahida Rafik yang didakwa mempunyai hubungan dengan seorang menteri telah menafikan desas desus tersebut dan menyifatkan beliau sebenarnya difitnah.

Didalam satu kenyataan rasmi untuk sebaran media, beliau telah membuat penjelasan tentang isu yang dibangkitkan oleh Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin.

Zahida juga telah mengambil keputusan untuk mendakwa Ahli Parlimen PKR tersebut kerana dikatakan mendedahkan akaun peribadi miliknya.

"Saya juga akan mengambil tindakan mahkamah terhadap Zuraida diatas fitnah hubungan sulit bersama seorang Menteri.

"Ini demi menjaga nama baik saya serta keluarga saya.." katanya didalam kenyataan tersebut. - MPPkini


6 ulasan :

  1. media titiwangsa24 April 2012 10:34 PG

    hahaha...bagus...bagus...saman je si zuraidah mak lampir ...tak habis2 buat fitnah je...lepas nie kita tengok berapa jauh si mak lampir tu punyer mengilai dia...

    BalasPadam
  2. report polis mamat drebar peliharaan aljubs ni pun tipu bro, dia dok kata sdalam tiap2 perjumpaan datuk sapie kasi $100K - $ 200K kat aktres and lepas tu dia ngan aktres terus gi bank masuk dalam akaun aktres !!! kat malaysia ni maksimum $20K je boleh bank-in cash kat kaunter bank, citer kartun ni, polis report pun tipu, sah citer khayalan drebar on syabu ni .... hehehehhehehe

    BalasPadam
  3. ni saman atau kenyataan gitu2 yg bertulis?? hehe

    BalasPadam
  4. Aku pelik betul la dgn mak lampir ni. Kebal betul.
    Dah mcm2 bosia tua ni kantoi tp sampai skrg masih belum 1 pun yg betul2 berjaya saman dia.
    Samada dia yg kebal atau kita yg bodoh yg cuma berani saman dlm 'kenyataan ahkbar'?

    BalasPadam
  5. Mana ada org betul2 saman dia bro sbb benda tu semua betul bro.

    BalasPadam
  6. usir balik anak haram zuraida ni ke tempat asal...

    pejuang hamas...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online