BREAKING NEWS

Pak Janggut tak mau mati sia-sia.., sebab tu dia sokong Bersih..

Dalam ceramah semalam sempena Bersih 3.0, A Samad Said @ Wak Jenglot telah menjelaskan dia menyokong untuk mereformasikan sistem pilihan raya memandangkan umurnya yang menjangkau 70-an.

Yang paling hebat, dalam ceramah semalam tu si Jenglot kata dia "tidak mahu mati sia-sia".. So, sebab tu lah dia sokong Bersih dan sanggup berjuang dijalanraya menentang kerajaan...

Hahahaha..., ni lah first time gua dengar Samad Said bercakap macam orang bodoh tak ada akal..

Patutnya dekatkan diri tu dengan masjid dan tempat ibadat bila sedar diri tu dah tua.., tapi si Jenglot ni dah terbalik.., dah tua-tua bangka pun still nak menyusahkan rakyat Malaysia dengan jadi kepala demonstrasi..

Dah buat tebiat nak mampos agaknya Pak Janggut tuh...?

7 ulasan :

 1. Pernah tengok muka babi berjanggut dan berbulu panjang..Ni lah mukanya. Dia ni memang ada muka piggy (mcm dalam angry bird tu)

  BalasPadam
 2. Pak janggut ni layak untuk dijadikan Tok Pekong kaum cina Dapigs dan juga pakatan.

  BalasPadam
 3. Tanda-tanda dah mula nyanyok.....

  BalasPadam
 4. tak baik ckp mcm tu...dia tinggi ilmu

  BalasPadam
 5. Macam Mahaguru kungfu aje....muka pak SaMAD nih....bersihkan janggut dulu....ha..ha...ha

  BalasPadam
 6. wohaa...dah kena la tu dgn watak Gandalf dlm citer Lord of the Ring...kenapa le producer film tu terlepas pandang kat org tua ni ye..??hehehehe...

  BalasPadam
 7. Inilah contoh orang tinggi ilmu, cetek iman, berlagak sombong di muka bumi Allah lagak macam diri itu pendita penongkat langit. Sedangkan Nabi sentiasa berdoa untuk mantapkan Iman dan Takwa dia ni doa nak hidup selama di dunia yang fana ini dalam kesesatan...Moga Allah beri hidayah kepada insan bernama A.Samad Said ini..

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online