BREAKING NEWS

Gambar CCTV Bos dan Sekretari kantoi bercium dalam lif..

Gua dimaklumkan, dua manusia dalam gambar-gambar ni adalah Bos dan Sekretari..

Tapi kalau tengok perlakuan dorang, memang dah lebih dari tu beb..

Yang si perempuan tu elok je bertudung.., dan jantan kabaret tu pulak nampak baik je pakai pakaian casual..

Itu secara zahir lah kann..., tapi bila masuk je dalam lif, semuanya berubah beb...

Agaknya, mamat Bos tu lupa bahawa setiap lif ada dipasang cctv..

Dan hasilnya, kantoi beromen lah dorang beb... Hahahaha..






11 ulasan :

  1. video ni mana boleh pakai bro..ini besi..tak boleh percaya.

    BalasPadam
  2. haha..siak je dua2 ..apa seyh buat gtu ..adab mana weh

    BalasPadam
  3. bt malu jer bos perangai mcm nie...

    ni jenis bos yg nak pakai pantat tak nak kuar modal...

    kiss dalam lif...

    kongkek kat tangga kecemasan...

    modal tak da nak check in hotel baik dok relax jer...

    peliaq mcm anwar,mat sabu dan badigol amin jer jantan bangsat nie...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  4. eh eh...lahanat punya pintu lif...owang tengah syok pojet...pintu lif terbukalah pulak...isy mana butang lif ni...waktu nilah tekan butang lif tak kena...seb baek tak dak owang masuk dalam lif...kalau tidak habes aku...kantoiiii...alamak ada cctv lah...terlupa pulak aku...ahhh...gasak pi lah...owang tengah pojet baguih punya....u ok darling...

    BalasPadam
  5. bangkai syok

    BalasPadam
  6. kalau tengok mcm ni perempuan tu confirm lepas dari berzina sebab video besi kesian laki dia takleh dakwa bos perempuan tu.laki dia byar ribu nak dapat bos dia senang dapat pantat

    BalasPadam
  7. Salam perjuangan.

    Mohon blog saya dipautkan di blog ini.

    www.bersih3suku.blogspot.com

    Terima kasih.

    BalasPadam
  8. video tu dah bertahun lamanya,,,,cite lama tu

    BalasPadam
  9. Yang satu dok mut2..
    Yang satu dok dik2..
    Ada mulut takdak telinga tak dak mata..
    Mata jadi buta..
    Telinga jadi tuli..
    Tapi mulut kira nak makan saja.....!
    Akhirnya..Sedap le Mah....!

    BalasPadam
  10. betulke bos??

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online