BREAKING NEWS

Bila lelaki melutut di kaki wanita... Malu beb!!

Bila tengok gambar-gambar lelaki merayu kepada sorang pompuan sampai berlutut macam ni, gua terfikir satu perkara.., murah sangat ke maruah lelaki sampai boleh buat macam tu?

Bagi gua, kes mamat tu bukan saja menjatuhkan maruah lelaki beb.., tapi dia dah menguburkan terus maruah dia hanya kerana sorang pompuan..

Kalau sayang atau cinta sangat sekalipun, tak perlu rasanya sampai merayu berlutut macam tu.. Sebagai seorang yang diamanahkan untuk jadi ketua dalam rumahtangga, mana boleh tunduk terlampau sebegitu..

Jika mamat tu belum berkahwin dengan awek dia sekalipun, tak patut rasanya dia tunjuk tauladan yang menjatuhkan rasa hormat pompuan terhadap lelaki.. Dia tak fikir ke harga diri dia sebagai seorang lelaki?

Kalau belum kawin pun dah tunjuk lemah, macam mana lepas kahwin nanti nak bentuk peribadi isteri dan anak-anak? Inilah punca yang selalu terjadi kes Queen Control..

Nak merayu kekasih hati tu boleh beb.., tak salah rasanya.. Tapi agak-agaklah bro.., jangan lah sampai melutut merangkak macam tu..

Tercabar maruah gua sebagai jantan macho beb.. Huhuhuhu...

1 ulasan :

  1. terang dia tak sidai lg pompuan ni...

    pejuang hamas...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online