BREAKING NEWS

Anwar dan Azmin bangga dapat hancurkan Malaysia..

Puak-puak Pakatan laknatullah sekarang ni sibuk nak tutup keganasan dorang dengan menyalahkan Polis..

Kononnya Polis diarahkan oleh kerajaan BN supaya bertindak kasar terhadap dorang..

Padahal dorang lupa yang jadi mastermind pencetus keganasan di Dataran Merdeka adalah Anwar dan Azmin..

Dua ekor celaka ni lah yang memulakan pemberontakan di situ dan menghasut monyet-monyet kuning melanggar sekatan..

Itu di Dataran beb.., macam mana pulak dengan keganasan di tempat lain macam depan KLCC dan Sogo? Yang tu adalah kerja unit amal PAS yang datang berpuluh-puluh bas kesitu..

Hal ni diakui sendiri oleh Ambiga.. Unit amal PAS yang mula langgar sekatan Polis di KLCC dan mulakan provokasi di Sogo..

So.., apa maksudnya semua ni beb? Maksudnya, semua ni dah dirancang supaya berlaku keganasan macam di Dataran Tahrir.. Ada pihak yang nak Malaysia huru hara macam Syria dan Mesir..

Dan sapa dalang paling besar disini? Tentulah Anwar jadi kepala Pemberontak!!

Sebab dia tahu bahawa Pakatan laknatullah takkan menang di PRU13 nanti, pasal tu lah dia plan macam ni..

Apapun.., Bersih 3.0 ni dah buka mata banyak rakyat atas pagar.. Bersih 3.0 dah backfired Pakatan laknatullah sehinggakan sokongan terhadap kerajaan semakin meningkat.

Jadi jangan mimpilah Pakatan nak menang di PRU nanti.. Jangan mimpi Anwar barua yahudi tu nak jadi PM..

Puak-puak pemberontak tu semua hanya akan bawa malapetaka pada Malaysia!!!



4 ulasan :

  1. NI BUKAN MIONYER KUNING , NI BABI KUNING

    BalasPadam
  2. tangkap je semua yg buat kacau tu...

    HOT!! BUKTI ANWAR ARAH AZMIN CETUS REMPUHAN DI DATARAN MERDEKA! Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. media titiwangsa30 April 2012 1:18 PTG

    kenapa la dlm surat khabar HaramKah tak habis2 diorang tulis polis yg mulakan provokasi dulu...bertindak ganas terhadap peserta demonstarsi..??padahal monyet2 BerShit tu dah memang tak blh dikawal...sawan tu dah melarat gamak nye...

    BalasPadam
  4. aku paling x bleh blah tgok budak2 unit amal liPAS.....siap pakai berey maroon beb...konon nya special force la tu
    nasib baik diorang x sempat buat war dance ke para dance ke...hik3. kalu x mau nya makin ramai pengikutnya ari sabtu ari tu
    terus terang aku ngaku PRU yg lepas aku pangkah PAS konon nya nk tgok perubahan la...tapi bila tgok sepanjang diorang merintah selangor cam hampeh PRU kali ni kompomx undi diorang dh

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online