BREAKING NEWS

Zionis DAP mahu RACUN rakyat Batu Kawan...

Setakat ini, 50 kanser yang berbeza-bahan kimia dikenalpasti ada pada pekerja di kilang yang mengeluarkan panel solar. Bahan kimia ini, termasuk kadmium dan arsenik telah menjadikan pekerja dalam industri membuat dan melupuskan panel solar berada pada risiko paling tinggi.

Satu perkara lagi yang anda patut tahu, bahan kimia dan toksin yang ada pada panel solar mampu kekal sehingga 15 hingga 25 tahun biarpun diletakkan di tempat pembuangan sampah. Ini bukan saja akan mengancam kehidupan manusia, bahkan ia mampu merosakkan alam sekitar.

Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) melaporkan pada Jun 2006, bahawa hampir satu perempat daripada semua penyakit adalah hasil pendedahan secara terus daripada pendedahan kepada toksin.

Jika kilang pemasangan panel solar dibenarkan wujud di Batu Kawan P.Pinang oleh Lim Guan Eng dan para kroninya, ia bermakna mereka sengaja mahu 'meracun rakyat'.

Adakah anda mahu bersekongkol dengan golongan rakus itu melakukan kemusnahan secara serius alam sekitar serta meracun generasi manusia masa depan hanya dengan mementingkan keuntungan sementara?

Tidakkah Lim Guan Eng dan kawan-kawannya sedar betapa bahaya panel solar kepada penduduk negeri P.Pinang dan juga masyarakat sekitar Batu Kawan?


Baca selengkapnya DISINI..

1 ulasan :

  1. aku nk tgok ap babi2 ni akn buat nnti. psal lynas kemain dorg boikot. xpe2. kte tgok nnti

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online