BREAKING NEWS

PAS dapat komisyen kafir jual tapak masjid...


Dalam isu tapak Masjid kena jual di Bayan Mutiara Penang, gua heran, mana pergi nya suara Adun PAS..? Mana peginya suara Exco Agama Penang..? Mana pergi Ulamak-ulamak PAS diperingkat Pusat..?

Takkan semuanya dok mengeram telor setelah dipicit oleh Father Joseph Ah beng..? Mana pi Mat Sabu yang mengaku Islam lebih dari Umno? Kata hari tu abang tiri kepada mat Indera.. Takkan Mat Sabu pun takut kat Ah Beng?


3 ulasan :

 1. kalau dah orang melayu/islam tolong corakan kerajaan p.pinang sekarang nak buat cam mana, layan je lah kerajaan terbaik yg pernah dihasilkan oleh rakyat p.pinang.

  BalasPadam
 2. LGE tu kan ke 'khalifah' kpd 'Nabi' Nik Aziz? LGE melakukannya setelah di'islam'kan oleh 'nabi' PAS (parti Putar Alam SeMalaysia).

  Pasti jual tanah masjid tu dilakukan mengikut apa yg di'wahyu'kan kpd 'nabi' palsu dinegeri Tadahan Wahyu tu. 'Khalifah' hanya menjalankan tugas. Salah ke? Tuntutan agama PAS tu ...

  BalasPadam
 3. Teman setuju benor yang PAS tak kisah jika LGE jual tapak masjid Bayan Mutiara sebab PAS dah dapat duit dari kerajaan Pulau Pinang yang disalurkan dibawah entiti Penang Corporation untuk membina beberapa markaz PAS di Seberang Perai. Entiti tersebut menerima dana dari beberapa gereja di Pulau Pinang. Mat Sabu tahu hal ini di mana beliau sendiri menerima RM3.5 juta untuk dana kempen menjadi calon Parlimen di Kepala Batas.

  tak caya...hehehe Mr RM3.5 juta ni boleh buat apa sahaja termasuk mengadai Islam demi tunduk pada DAP atas alasan berkompromi...nauzubillah!

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online