BREAKING NEWS

Anak pemain bolasepak kebangsaan GHAIB dalam perut.

Hajat penyerang berbisa Kelantan, Norshahrul Idlan Talaha dan isteri untuk menimang cahaya mata tidak kesampaian apabila anak didalam kandungan isterinya dikatakan ghaib tanpa dikesan..

Norshahrul yang juga merupakan pemain bolasepak kebangsaan masih dilanda trauma dengan kejadian pelik tersebut yang jarang-jarang sekali berlaku.

Sebelum kejadian tersebut, Norshahrul menyatakan bahawa beliau selalu bermimpi berjumpa anaknya dan melihat jelas muka anaknya itu yang comel, putih dan dalam keadaan sihat..

Dan selepas menceritakan tentang mimpi tersebut kepada isterinya.., isterinya sering mengadu perutnya selalu sakit-sakit..

Sehinggalah sampai satu hari, apabila Norshahrul Idlan Talaha dan isteri membuat pemeriksaan doktor, mereka diberitahu yang bayi yang dikandung isterinya selama 6 bulan telah tiada (ghaib)..


Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online