Gambar ceramah Anwar di Seberang Jaya..

Posted by MPP On Selasa, 10 Januari 2012 8 comments

Gua difahamkan, ramai jugak yang membanjiri majlis kesyukuran keatas pembebasan Anwar di tapak ekspo Seberang Jaya, Pmtg Pauh malam tadi..

Dianggarkan seribu lebih penyokong Anwar datang bagi menunjukkan sokongan terhadap pemimpin pujaan dorang..

Kalau tanya gua.., seribu lebih tu adalah angka yang mengecewakan beb.. Patutlah jalan di area tapak Expo tu langsung tak jem masa gua lalu pukul 9 tadi..

Gua ingatkan beratus ribu yang akan datang jumpa Anwar.., tapi kalau setakat seribu lebih tu biasalahh.. Anuar Zain punya crowd konsert lagi banyak beb..

Apapun, gua terkejut bila dapat tahu yang Yusmadi Balik Pulau kena marah sebab buat muka tak gembira dalam majlis tu.. Anwar dah 'bebas' pun dia tak happy lagi ke?

Nanti gua try siasat kenapa Yusmadi tak happy dengan pembebasan Anwar..

Adakah kerana dia lebih suka Anwar masuk penjara? Ataupun Yusmadi tak happy kerana sedang datang bulan? Hahahaha...




8 comments:

Tanpa Nama berkata...

aikss...bukan ke mamat ni kata nak ke india ngan turki

Tanpa Nama berkata...

yusmadi yahudi ni meme mai period la bro...

pejuang hamas...

Tanpa Nama berkata...

Apasal Nuar tak lari ke Turki!!! Potong stim lah kalau tak lagi besar kemaluan Nuar hahaha..
Patut dia kena minta maaf dgn mahkamah, kerajaan, PM kerana sikap buruk sangkanya. Kalau ini dia anggap sebagai kemenangan dia silap.. Sebab selama PKR hidup dgn modal fitnah dan simpati.
Oleh sebab itu ini juga kemenangan besar buat UMNO kerana berjaya menafikan fitnah2 besar PR.

Tanpa Nama berkata...

emm...masa kat ledang beria2 kata nak ke ada jemputan di turki dan India...cakap pusing2 lagi..orang2 kat kedang dan yg tgk youtube sure terasa kene jual hudup2...PM turki malas nak jumpa kot...setakat sembang deras boleh laa...poraahhhhh

YB Raz berkata...

bahaya org tua ni terlepas..aku x pelik kalau lepas ni umno tumbang..sebab org tua kaki spin..orang ada ilmu agamapun boleh kena kencing, inikan pula orang yang iman senipis kulit bawang

Tanpa Nama berkata...

harap-harap umno cepat mampus bersama-sama lembu-lembunya

Tanpa Nama berkata...

anwar kena fitnah dgn pemimpin umno pujaan korang nu!!! korang je tak sedar lagi...korang kena ingat doa org teraniaya mcm anwar takda hijab dsisi Allah... dia dibebaskan sbb Allah mengizinkan...sbb dia mmg tak bersalah!! si saipul dgn fmly dia dah kenyang dek duit org umno bg utk jatuhkan anwar..

Tanpa Nama berkata...

Kuburkan umno

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online