BREAKING NEWS

[VIDEO] Isteri kena tampar dengan suami masa bersanding.. WTF!!!

Semua wanita dalam dunia ni impikan rumahtangga bahagia.. Dan gua yakin semua wanita juga mahukan suami yang memahami serta mampu menjadi pelindung mereka waktu susah dan senang..

Oleh kerana tu.., paling penting bagi seseorang wanita memilih pasangan yang sesuai untuk dijadikan suami.. Kahwin ni kalau boleh biarlah berpanjangan beb.., bukannya sekadar 2-3 tahun lepas tu bercerai..

Gua cadangkan.., jangan terburu-buru sangat kalau nak kahwin.. Kenali dulu hati budi pasangan dan cuba survey perangai dorang sebelum fikir hal nak nikah..

Bukannya apa beb..., kalau dapat pasangan macam dalam video ni, satu sen pun tak guna nanti.. Menangis 24 jam pun dah tak guna kalau dah terlanjur berumahtangga dengan jantan kabaret macam tu..

Cuba fikir.., kalau atas pelamin pun dah boleh selamba tampar bini, bayangkan lah apa yang laki tu boleh buat di hari-hari seterusnya... Neraka dunia lah jawabnya beb... Huhuhu...


p/s: Gua sentiasa doakan kebahagiaan untuk semua wanita didalam dunia ni... Kan wanita tu adalah anugerah terindah buat lelaki... =)

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online